Fakturaadministration

Ledende i Norden

Vi vindes i Danmark, Norge Sverige og Finland.

Minimer administration

Med os bliver du hurtigere betalt og kan fokusere på det du er bedst til.

Skræddersyet løsning

Vi tilpasser vores løsninger ud fra vores kundes forskellige behov.

Bedre kundeoplevelse

Vi håndterer jeres kunder professionelt og nærværende.

Vi er eksperter i fakturaadministration og kan håndtere hele processen – fra oprettelse til udsendelse af fakturaen til håndtering af betalingen og opfølgning, hvis betalingen udebliver – så din virksomhed får mere tid til at gøre det, som I er bedst til. Naturligvis tilpasser vi løsningerne efter dine behov.

Alt dette kan vi hjælpe dig med

Integration

Vi får altid dit virksomhedssystem til at kommunikere så godt som overhovedet muligt med vores faktureringssystem. Fakturaer skal jo kunne eksporteres hurtigt og enkelt, uanset hvor stor virksomheden er, eller hvilke it-kompetencer du har.

Reskontrohåndtering

Du har adgang til vores faktureringssystem og kontrol over dine krav døgnet rundt. Du kan når som helst foretage ændringer og få et tydeligt overblik over din reskontro hos os.

Distribution

Du vælger selv, hvordan dine fakturaer skal distribueres – på papir, via e-mail eller som e-fakturaer. Vi håndtere ligeledes jeres ønske om brug af Betalingsservice og korttræk som opkrævning.

Kravhåndtering

Rykker- og kravhåndtering kan være en både følsom og ressourcekrævende opgave. Det handler jo trods alt om kunderelationer. Vi har de kompetencer og redskaber, der er nødvendige for at inddrive dine krav på den helt rigtige måde. Med vores hjælp får du hurtigt dine penge, uden at der opstår en dårlig stemning.

Vil du tale med en sælger?

Kontakt os for at få mere at vide om vores fakturaadministration.

+45 3312 1030

sales@payex.dk

Betydningen af at involvere og koordinere it- og leveringsorganisationen i arbejdet kan ikke overvurderes. Det bliver stadig mere tydeligt, at et tæt samarbejde mellem disse enheder er helt afgørende for en succesfuld udvikling af tjenester.

Niklas Waktel
Head of Product Management
Ledger, PayEx Sverige

Har din virksomhed brug for større økonomiske muskler?

Vores finansieringstjenester giver dig gode forudsætninger for at øge omsætningen og skaffe flere kunder.

Vi kan også hjælpe dine kunder med deres finansiering.