PayEx-leverandør i nærheden af SL og UL lancerer ny SMS-billet

2013-02-28 03:44

Fra og med i dag den 1. februar kan rejsende betale deres rejser med PayEx's betalingstjeneste via SMS. 

Betalingsformidleren PayEx leverer sammen med teknologiselskabet Mobill Stockholms Lokaltrafiks (SL) SMS-tjeneste fra den 1. februar 2013. Med PayEx-tjenesten sker bestillingen af SMS-billetter som normalt via SMS, men den rejsende betaler i stedet via kort eller faktura.

SL har indgået en etårig ​​aftale med PayEx om betalingstjenesten. SL's indkøb af en SMS-tjeneste, som blev vundet af andre leverandører, blev begæret prøvet ved en domstol, og mens retssagen foregik, blev PayEx sammen med teknologiselskabet Mobill valgt som leverandør af SL's SMS-service.

- Vi er meget glade for at være involveret i dette samarbejde. Vores veludviklede og anerkendte tjenester opfylder fint de offentlige trafikselskabers behov, siger Nicklas Molin, Business Area Manager for Merchants hos PayEx.

Ifølge den gældende lov om hvidvaskning af penge, og fordi aftalen mellem operatørerne og de offentlige trafikselskaber er udløbet, kræves der nu registrering for at gennemføre et SMS-køb. Dette betyder, at det ikke længere er muligt at købe SMS-billetter på samme måde som tidligere.

Leverer også til UL

I samarbejde med Mobill leverer PayEx også en tilsvarende løsning til Upplands Lokaltrafik (UL) og de syv andre offentlige trafikselskaber, der deltager i dette udbud. Der leverer PayEx betalingstjenesterne til otte offentlige trafikselskaber, som også lanceret i dag den 1. februar 2013.

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicklas Molin, Business Area Manager for Merchants hos PayEx,
+46 70 -8780818, nicklas.molin@payex.com

Louise Gauffin, Nordisk markedschef for PayEx,
+46 73 -355 35 55, louise.gauffin@payex.com