Et partnerskab med fordele

Bliv partner

I fyrre år har vi set forretninger vokse fra små virksomheder til store koncerner. Sammen med en lang række partnere finder vi hele tiden nye metoder til at styrke vores fælles kunders forretning og dermed vores egen.

Som partner har du adgang til følgende.

Markedsmateriale
Vi har færdigt marketingmateriale, der er rettet mod dine kunder, at som du og dine sælgere og teknikere kan benytte jer af. Hvis det er nødvendigt, så udarbejder vi nye produktblade og brochurer til dækning af jeres specifikke behov. Vi gør det nemt at sælge vores samarbejde.

Kurser og oplysninger
Når integrationen med din platform er på plads, vil vi gerne have mulighed for at uddanne dine medarbejdere. Vi gennemgår de produkter, du tilbyder dine kunder, og give dig de facts og argumenter, der er nødvendige for at præsentere dem på en effektiv måde. Derefter afholder vi kurser en gang om året, efterhånden som nye produkter tilføjes og medarbejderne starter og stopper.

Eksperthjælp og rådgivning
Hvis du har brug for hjælp med dialogen med kunderne, er vi altid klar til at hjælpe. Det kan dreje sig om løsninger til kunder med særlige behov, deltagelse i seminarer eller skræddersyede tjenester. Gennem regelmæssige møder med dig holder vi dig opdateret om, hvad der sker i branchen. Du kan også modtage vores nyhedsbreve, webinars, kundeseminarer, morgenmadsmøder og vores Facebook-kanal.