Bestyrelse

Max Hansson bestyrelsesmedlem/ejer

Gotlænderen, som overtog sin fars auktionsfirma. Startede Faktab 1972 for at styre og effektivisere de daværende kunders ensformige papirarbejde. Virksomheden er vokset, og Max er i dag ejer af Nordens eneste altomfattende koncern inden for betalinger. Faktab har skiftet navn til PayEx undervejs og har i dag 500 medarbejdere i fire lande. Motto: "Intet er så godt, at det ikke kan gøres bedre"

Mikael Wandt bestyrelsesmedlem

Civiløkonom, født og opvokset i Stockholm. Mange års erfaring fra ledende stillinger i den finansielle sektor samt softwareindustrien: CFO i DIBS, Finansdirektør i Intrum Justitia Skandinavien, Adm. Dir. og Finansdirektør i Mentor Graphics Nordic. Fungerende som CFO i PayEx siden 2012 og som Adm. Dir. siden august 2013.

Carl-Johan Ahlström bestyrelsesmedlem

Opvokset i Paris og studerede økonomi og markedsføring i Geneve indtil 1990. Grundlagde X-change i Sverige i 1990, hvor han var administrerende direktør indtil 1998. I dag aktiv som bestyrelsesformand for Vixar AB, et selskab, der investerer i små og mellemstore virksomheder. Bestyrelsesposter ud over PayEx-koncernen: Teqnion AB, Cedergruppen AB, AB Alphace Coaching & Education AB, Eco2 Energy AB og Tripod Energy AB. Motto: "Der er ingen genveje – det er kun hårdt arbejde, der virker"

Marie Lydahl medarbejderrepræsentant

Født og opvokset i Stockholm, har boet 12 år i Visby. Har tidligere arbejdet i flybranchen med blandt andet salg, revenue management, systemudvikling og systemadministration. Arbejder i dag som systemadministrator i PayEx. Motto:"Learning is not compulsory... neither is survival."

Remcia Bulut medarbejderrepræsentant

Har tidligere arbejdet som sælger i et agentselskab for Eniro. Er i dag kvalitetschef for Mobile, Merchant og POS i First Line Support. Valgsprog: "Finder sit indre palads i træningscentret”