Bestyrelse

Max Hansson bestyrelsesmedlem/ejer

Gotlænderen, som overtog sin fars auktionsfirma. Startede Faktab 1972 for at styre og effektivisere de daværende kunders ensformige papirarbejde. Virksomheden er vokset, og Max er i dag ejer af Nordens eneste altomfattende koncern inden for betalinger. Faktab har skiftet navn til PayEx undervejs og har i dag 500 medarbejdere i fire lande. Motto: "Intet er så godt, at det ikke kan gøres bedre"

Carl-Johan Ahlström bestyrelsesmedlem

Opvokset i Paris og studerede økonomi og markedsføring i Geneve indtil 1990. Grundlagde X-change i Sverige i 1990, hvor han var administrerende direktør indtil 1998. I dag aktiv som bestyrelsesformand for Vixar AB, et selskab, der investerer i små og mellemstore virksomheder. Bestyrelsesposter ud over PayEx-koncernen: Teqnion AB, Cedergruppen AB, AB Alphace Coaching & Education AB, Eco2 Energy AB og Tripod Energy AB. Motto: "Der er ingen genveje – det er kun hårdt arbejde, der virker"

Raymond Klavestad bestyrelsesmedlem

Opvokset i Sarpsborg, nu bosat i Oslo og har studeret IT, økonomi og lederskab. Har 25 års ledererfaring indenfor betalingsbranchen; bl.a. 15 år hos BBS – nu kendt som Nets. Grundlagde i 2000 virksomheden eSolutions Group AS, hvor han fungerede som Adm. Direktør indtil 2005, hvor virksomheden blev opkøbt af PayEx. Ansat i PayEx-koncernen siden 2005, nu som fungerende koncernchef og med bestyrelsesposter i en række PayEx selskaber.

Åke Holmqvist Medarbejderrepræsentant

Född och uppvuxen på Gotland. Har tidigare arbetat med logistik inom Ericsson, Saab och Flextronics. Vidareutbildad inom redovisning och beskattning och arbetar idag som handläggare inom Omni-Channel-betalningar på PayEx.