Strømme

Hvad er Strömma i dag?

Strömma turisme og skibsfart er en koncern, der arbejder med oplevelser og turisme under flere varemærker på flere forskellige områder. Det er alt fra bjergfaciliteter, sightseeingbåde, charterbåde, rutefart, flere forskellige busselskaber, og vi driver vikingebyen Birka og Vaxholms fæstning mm. Fra Malmø i syd til Riksgränsen i nord. I den senere tid har vi oplevet vækst uden for Sverige og opererer i dag også i Danmark, Norge og Finland.

Hvordan begyndte det?

Strömma har sin oprindelse fra båd- og skibsfarten. Siden er vi vokset og har udviklet vores forretning gennem årene. Lige nu fokuserer vi vores tilbud til turismen i storbyområderne.

Hvordan har jeres forskellige betalingsløsninger opstået?

Ja, i starten tog vi kun imod kontanter og derefter kreditkort i de fysiske butikker. For fire år siden tog vi fat på vores e-handelsside, og det var der, PayEx kom ind i billedet.

Hvorfor valgte I PayEx?

Jeg har arbejdet som it-chef hos Skistar og brugte PayEx, da jeg opbyggede hele deres e-handelssite. Hos Strömma har vi et bookingsystem kaldet Citybreak. Det fungerede ikke så godt med den leverandør, vi havde, da jeg kom, og da jeg vidste, at PayEx fungerede og er stabilt, var det et temmelig let valg. Derefter havde PayEx flere tjenester, som jeg var meget interesseret i, bl.a. løsninger til gavekort og værdikoder.

Hvordan ser udviklingen ud for Strömma fremover?

I sommer lancerede vi en grænseflade, der er skræddersyet til mobile enheder, og der er PayEx's mobile betalinger koblet til bookingsystemet. Det er også det område, vi vil arbejde mest med i fremtiden. Vi kan se, hvordan folk i stigende grad booker og betaler via mobile enheder. Vi vil arbejde på at gøre købsprocessen lettere, og i den forbindelse er PayEx naturligvis vigtige. Derefter vil fortsat fokusere på gavekort og værdikoder, som vi allerede er begyndt på. Så der er flere små rosiner i PayEx-porteføljen, som vi har kig på. Blandt andet forskellige fakturatjenester, der omfatter delbetaling. Fremadrettet vil vi også indføre PayEx-betalingssystemer på vores markeder i de andre nordiske lande og dermed samle det hele under ét tag.

Produkter

Værdikoder

En enkel værdikode kan være et effektivt middel i kampen om kunderne. Vi hjælper dig med at finde løsningerne, som leder kunderne ind i din butik i stedet for konkurrentens.

Læs mere om Værdikoder...

Kortbetaling på internettet

PayEx tilbyder kortbetalinger via verdens mest populære konto- og kreditkort

Læs mere om Kortbetaling på internettet...

Gavekort

Gavekort er effektive redskaber til at styrke relationerne til dine kunder. En måde at tilbyde den ekstra detalje, der får kunderne til at vælge dig frem for en anden. Kortene påfyldes nemt med det ønskede beløb og fungerer lige godt i din fysiske butik som på nettet.

Læs mere om Gavekort...