Om PayEx

PayEx Group er en familieejet koncern med ca. fem hundrede ansatte i fire lande. Siden starten i 1972 har vi drevet udviklingen inden for​ vores branche og er i dag Nordens førende betalingseksperter. Vi har komplet og uovertruffen ekspertise inden for alle former for betalingsløsninger til e-handel, mobile platforme og fysisk handel. Vi hjælper dagligt vores kunder med alle former for tjenesteydelser inden for rating og fakturering, håndtering af fakturaer og afstemning, inkasso og kreditstyring.

Som den eneste komplette aktør i Norden tør roligt vi sige, at ingen har større viden på betalingsområdet end os. Men det er ikke vores viden i sig selv, der er grunden til, at vi er værdsat af vores kunder. Vores viden er nemlig ensbetydende med din vækst. Vi sørger for, at du aldrig går glip af en handel, fordi du ikke kan modtage betalingen. Vi fjerner tunge administrative opgaver fra dit skrivebord, så du kan fokusere på din kerneforretning. Vi øger din likviditet og sørger for, at din virksomhed har muskler nok til at vokse.

Vi får kurven for vores kunders forretning til at pege opad. Præcist som pilen i vores logo. Den er ikke valgt helt tilfældigt. Det er høsten af ​​vores arbejde. Resultatet af 40 års samlet viden og udvikling.

PayEx – Experts in Payments

PayEx's inkasso- og finansielle virksomhed drives med autorisation fra henholdsvis den svenske Data- og Finansinspektion. Kreditselskabet PayEx Credit AB udfører alle koncernens finansielle tjenesteydelser.